Προϊόντα

H Veridos Matsoukis διαθέτει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία  εξασφαλίζοντας στους πελάτες της όλη την απαιτούμενη υποστήριξη και ευελιξία,  για την παραγωγή υψηλής ποιότητας εντύπων ασφαλείας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία των πιο πρόσφατων ερευνών σχετικά με τον κόσμο των παγκόσμιων μετακινήσεων, είναι φανερό πως ο κόσμος μας δεν θα μπορούσε να θεωρηθεί ποτέ τόσο μικρός. Μόνο στις αεροπορικές μετακινήσεις ο αριθμός των επιβατών αυξάνεται σταθερά σχεδόν κατά πέντε τοις εκατό κάθε χρόνο.

Έγγραφα για μια παγκόσμιας εμβέλειας μετακίνηση

Τα e-Covers και τα Inlays είναι δύο εύκολες μέθοδοι αναβάθμισης των υπαρχόντων διαβατηρίων, πλήρως συμμορφωμένες με τις προδιαγραφές της ICAO.

Εύκολη και Αποδοτική Αναβάθμιση Υπάρχοντων Διαβατηρίων

Hλεκτρονικές ταυτότητες και πλαστικές σελίδες δεδομένων ηλεκτρονικών διαβατηρίων με μεγάλη διάρκεια ζωής

Για την εκπλήρωση των υψηλότερων προδιαγραφών ασφάλειας και ποιότητας, οι ηλεκτρονικές  ταυτότητας της Veridos και οι σελίδες δεδομένων διαβατηρίου είναι δομημένες γύρω από ένα ευρύ φάσμα υλικών. Με βάση τις ανάγκες του πελάτη, αναπτύσσονται μία ή περισσότερες τεχνολογίες εξατομίκευσης όπως η χάραξη με λέιζερ.

Επιβάλλοντας την Ασφάλεια
Προστατεύοντας τους Επαγγελματίες Οδηγούς

Οι ψηφιακοί ταχογράφοι αποτελούν ήδη καθημερινότητα για πολλούς επαγγελματίες οδηγούς. Το σύστημα αυτό προφέρει οδική ασφάλεια μέσω αυτόματης καταγραφής και τακτικής επιθεώρησης δεδομένων της απόδοσης ενός οδηγού καθώς και λεπτομέρειες για τη διαδρομή του οχήματος, συμπεριλαμβανομένων ταχύτητας και διανυθείσας απόστασης.

Ασφαλή Σύνορα, Ταχύτερη Επεξεργασία

Η κλασική επικύρωση με το χέρι για τη βίζα εισόδου/εξόδου στα διαβατήρια τείνει ολοένα και περισσότερο να γίνει ανάμνηση του παρελθόντος. Παρ’ ότι αυτές οι σφραγίδες αρέσουν στους ταξιδιώτες ως νοσταλγικά ενθύμια, από άποψη ασφαλείας μπορούν να αλλοιωθούν πολύ εύκολα. Δεδομένου ότι η παράνομη μετανάστευση θεωρείται πλέον μία από τις σημαντικότερες απειλές για την παγκόσμια ασφάλεια, χρειάζονται απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση της.

Υψηλή ποιότητα σε προσιτή τιμή

Τα γραμματόσημα εκτυπώνονται σε υψηλής ποιότητας χαρτί γομέ ή αυτοκόλλητο χαρτί, σε διάφορες διαστάσεις, συνδυάζοντας αρκετές μεθόδους εκτύπωσης όπως είναι λιθογραφία (offset), χαλκογραφία, μεταξοτυπία και θερμοτυπία ώστε να διασφαλιστεί η διαφοροποίηση του προϊόντος τόσο εμφανισιακά όσο και ποιοτικά. Για πάνω από 3 δεκαετίες, η Veridos Matsoukis προμηθεύει τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με γραμματόσημα και άλλα φιλοτελικά προϊόντα.

Αδύνατη η παραχάραξή τους

Τα εισιτήρια μαζικής μεταφοράς παράγονται με τη χρήση ειδικού αποκλειστικού υδατογραφημένου χαρτιού  με επιπλέον στοιχεία ασφαλείας, το οποίο σε συνδυασμό με μια ειδική αρίθμηση και άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, καθιστούν δύσκολη την προσπάθεια παραχάραξης τους.

Με ειδικά χαρακτηριστικά ασφαλείας

Ένας σημαντικός κύκλος προϊόντων της Veridos Matsoukis εστιάζει στον τραπεζικό κλάδο. Μέσα σε αυτά βρίσκεται η σχεδίαση, αρίθμηση και προσωποποίηση βιβλιάριων επιταγών, τα οποία στην συνέχεια παραδίδονται την ίδια ημέρα στα κεντρικά καταστήματα τραπεζών.  Όλα τα μπλόκ επιταγών παράγονται με την χρήση ειδικού χαρτιού ασφαλείας τύπου CB1, ακολουθώντας έτσι τις προδιαγραφές που έχει θέσει ο Συνδεσμος Ελληνικών Τραπεζών. Η χρήση καινοτόμων χαρακτηριστικών ασφαλείας κάνουν από μια εύκολα το να διακρίνει κάποιος την αυθεντικότητα τους και από την άλλη δύσκολη την παραχάραξη τους, διασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των συναλλαγών.

Ποιότητα και ακρίβεια

Παρά τον εκσυγχρονισμό της τεχνολογίας στις τραπεζικές συναλλαγές, τα βιβλιάρια καταθέσεων χρησιμοποιούνται ευρέως σε κάποιες χώρες ακόμα και σήμερα. H Veridos Matsoukis προσφέρει ένα ολοκληρωμένο προϊόν, από τον σχεδιασμό μέχρι και την παραγωγή βιβλιαρίων ταμιευτηρίου σύμφωνα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί ο πελάτης, χρησιμοποιώντας είτε πλαστικό ή χάρτινο εξώφυλλο. Τα βιβλιάρια ταμιευτηρίου παράγονται σε υψηλά επίπεδα ποιότητας και ακρίβειας, εξασφαλίζοντας μεγάλη ευκρίνεια εκτύπωσης και μακράς διάρκειας χρήση. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ενσωμάτωσης μαγνητικής ταινίας στο εξώφυλλο κάνοντας δυνατή την χρήση τους ακόμα και στα ATM’s.

Ασπίδα Γνησιότητας

Η παραγωγή ταινιών φορολογίας καπνού ή αλκοόλ περιλαμβάνει κυρίως οπτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας, και των τριών επιπέδων αναγνώρισης, τα οποία συνιστούν εύκολη την γνησιότητα τους από τους πολίτες και παράλληλα επιτρέπουν στους αρμόδιους ελεγκτές να επιβεβαιώσουν αν ένα προϊόν είναι νόμιμο.

Veridos Matsoukis S.A. Security Printing

T:+ 30 (210) 2386221

FAX: + 30 (210) 2386230

69, Dimokratias Av. 131 22 Ilion, Athens Greece

VERIDOS  MATSOUKIS S.A. ©2017